Naša Priča

Snimanje venčanja može da bude film snimljen na mnogo različitih načina – postoje različiti formati i različiti pristupi snimanju venčanja. CUPCAKE VIDEOS polazi od toga da svako venčanje ima svoju "priču" – za nas je dragocenost vašeg venčanja u autentičnim detaljima, u neponovljivoj atmosferi, u svim onim situacijama koje se dešavaju jednom u životu, a prepričavamo ih godinama posle. Nakon četiri godine snimanja svadbenih filmova u SAD i nakon 5 godina iskustva sa sopstvenom produkcijom u Engleskoj, odlučili smo se da pokrenemo CUPCAKE VIDEOS i u Srbiji.

Snimanje venčanja

Snimanje venčanja je umetnost. Odlučili smo se za dokumentarni pristup sa željom da uživo zabeležimo sve ono što vaš svečani dan čini posebnim i po tome smo drugačiji od tradicionalnog svadbenog videa. Cupcake Videos postavlja nove standarde kad je reč o snimanju venčanja. Naš kinematografski stil, ljubav prema filmu i kreativni pristup svakom izazovu daje za rezultat unikatne svadbene filmove koje želite da gledate iznova i iznova.

Istinsku vrednost svadbenog filma krije se u detaljima, u autentičnim slikama koje vaše venčanje čine jedinstvenim događajem, u svim onim malim scenama od kojih je sastavljen vaš veliki dan.

Zato je snimanje venčanja pričanje vaše priče – naš zadatak je da je zabeležimo i prenesemo u formu svadbenog filma koji će na najbolji način objediniti sve ove elemente u celinu.

Diskretno ćemo "uhvatiti" sve velike i male trenutke vašeg svečanog dana i od njih ćemo, kreativnim postupcima filmske montaže, sklopiti autentičnu priču – vaš svadbeni film koji ćete zauvek voleti.

Miloš Čubrilo (CUPCAKE VIDEOS) je dugo radio za jednu od od najvećih kompanija koja organizuje luksuzna krstarenja i, na putovanjima je snimao venčanja na najegzotičnijim i najromantičnijim lokacijama širom sveta. Sa prethodnim iskustvom rada na televiziji i u nezavisnim filmskim produkcijama odlučio je da pokrene sopstvenu produkcijsku kuću za snimanje venčanja i tako su nastali CUPCAKE VIDEOS.

"Pre nego što sam se oženio, kao i mnogi, nisam mogao da prepoznam istinsku vrednost filmova sa venčanja. Kada je veliki dan došao, naše oči su se odjednom otvorile za sve uspomene koje možete sačuvati u formi svadbenog filma. U isto vreme, shvatio sam da su se i drugi mladi parovi u pripremama za najsvečaniji dan u svom životu našli u sličnoj situaciji –odsustvo kreativnog pristupa u snimanju nečeg tako svečanog, intimnog i dragocenog kao što su venčanja."

"Kada planirate venčanje – troškovi snimanja su prvo čega ste spremni da se odreknete. Kada budete slagali utiske, vaš svadbeni film je prvo što ćete primetiti da vam nedostaje."