Super 8 camera

Naša priča

Unapredili smo tradicionalnu formu svadbenog filma.

Kada planirate venčanje – troškovi snimanja su prvo čega ste spremni da se odreknete. Kada budete slagali utiske, vaš svadbeni film je prvo što ćete primetiti da vam nedostaje.

Pre nego što sam se oženio, kao i mnogi, nisam mogao da prepoznam istinsku vrednost filmova sa venčanja. Kada je veliki dan došao, naše oči su se odjednom otvorile za sve uspomene koje možete sačuvati u formi svadbenog filma. U isto vreme, shvatio sam da su se i drugi mladi parovi u pripremama za najsvečaniji dan u svom životu našli u sličnoj situaciji – potpuno odsustvo kreativnog pristupa u snimanju nečeg tako svečanog, intimnog i dragocenog kao što su venčanja.
Sa iskustvom rada na televiziji i u nezavisnim filmskim produkcijama, odlučio sam da uradim nešto konkretno. Nakon četiri godine snimanja svadbenih filmova u SAD za jednu od najvećih kompanija koja organizuje luksuzna krstarenja, imao sam dovoljno znanja i inspiracije da pokrenem sopstvenu produkcijsku kuću. Rezultat je pred vama: Cupcake Videos. Od 2014. u Engleskoj, od nedavno i u Srbiji.

Miloš Čubrilo
Miloš Čubrilo - Cupcake Videos
Cupcake Videos postavlja nove standarde kad je reč o snimanju venčanja. Naš kinematografski stil i kreativni pristup svakom izazovu daje za rezultat unikatne filmove koje želite da gledate iznova i iznova. Odlučili smo se za dokumentarni pristup sa željom da uživo zabeležimo sve ono što vaš svečani dan čini posebnim i po tome smo drugačiji od tradicionalnog pristupa snimanju venčanja. Diskretno ćemo "uhvatiti" sve velike trenutke vašeg velikog dana i od njih ćemo, kreativnim postupcima filmske montaže, sklopiti autentičnu priču – vaš svadbeni film koji ćete zauvek voleti.